personal trainer delft
Over ons

Een goede Personal Trainer word je mede door te luisteren naar je klanten en de juiste bijscholing. Daar zijn wij bij First Class Fitness groot door geworden. Inmiddels is First Class Fitness flink gegroeid en hebben meerdere Personal Trainers zich aangesloten. Het werkgebied van First Class Fitness is geheel Zuid Holland en in het bijzonder Delft en omliggende gemeentes.

Volg ons
bmfitt delft

Nieuw teammember First Class Fitness

Nieuw teammember

Nieuw teammember First Class Fitness

Mijn naam is: Olcay Aktemur – Personal Trainer

In mijn 14 jarige carrière bij defensie, in verschillende operationele functies, groeide mijn passie voor sport en een fit en vitaal leven. Mijn drive om te blijven groeien, zowel lichamelijk als geestelijk, wil ik graag delen. Ik vind het bijzonder inspirerend om anderen te helpen hiermee. Daarom heb ik de opleiding Personal Trainer gevolgd zodat ik hier met volle overtuiging mee aan de slag kan gaan.

Ik sta voor het “science based” ontwikkelen van jezelf. Er is tegenwoordig zoveel informatie, maar wat werkt nu echt en hoe gaat het in zijn werk? Wat zijn de daadwerkelijk effecten, voordelen of addertjes onder het gras? Hier neem ik in mee wat voor jou werkt.
Dit soort zaken blijf ik uitzoeken met de huidige kennis in de wereld van fitness en gezondheid.

Mijn begeleiding zorgt ervoor dat het beste uit jezelf gehaald wordt zodat met mijn steun in de rug jouw doelen gehaald gaan worden.

We zijn heel blij dat Olcay het team van First Class Fitness Delft komt versterken. Wil jij kennismaken met Olcay? Vul dan het contactformulier in en hij neemt contact met jou op voor het maken van een afspraak. Let op! De intake is altijd gratis!

Ja! Ik wil graag kennismaken met Olcay

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.