personal trainer delft
Over ons

Een goede Personal Trainer word je mede door te luisteren naar je klanten en de juiste bijscholing. Daar zijn wij bij First Class Fitness groot door geworden. Inmiddels is First Class Fitness flink gegroeid en hebben meerdere Personal Trainers zich aangesloten. Het werkgebied van First Class Fitness is geheel Zuid Holland en in het bijzonder Delft en omliggende gemeentes.

Volg ons
bmfitt delft

Beste Personal Trainer Delft

Beste Personal Trainer Nootdorp

Beste Personal Trainer Delft

Ieder jaar vindt er via Dutch Fitness Awards verkiezingen plaats voor beste Personal Trainer in diverse plaatsen en provincies van Nederland. Zondagavond 21 mei 2017 zijn in de prachtige Studio’s Aalsmeer de winnaars van de Dutch Fitness Awards bekend gemaakt en feestelijk gehuldigd.
Met gepaste trots ben ik dit jaar de beste Personal Trainer Delft geworden.
Beste Personal Trainer Regio Delft wordt je niet zomaar. Dit betekent dat heel veel mensen mij als hoogte gewaardeerd hebben

Uitslag beste personal trainer uit Regio Delft:

 #   Naam   Gem. cijfer   Aantal stemmen 
1  Bart Mergler – BMFITT 9,98 273

Ik wil iedereen van harte bedanken voor het uitbrengen van zijn stem op mij als beste Personal Trainer van regio Delft en tevens beloven dat ik me zal blijven inzetten om deze benoeming te waarborgen!

Meer dan alleen een Personal Trainer

Het is natuurlijk niet voor niets dat er een hoge waardering gegeven wordt aan mijn dienstenaanbod. Buiten Personal Training met PERSONAL in hoofdletters kan men ook bij mij terecht voor voedingsadvies om duurzaam op een gezond lichaamsgewicht te komen en te blijven. Verder geef ik leefstijltips over onder andere stress en slapen.

Neem vandaag nog contact op

Wil jij ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de beste Personal Trainer van Regio Delft, klik hier en ik neem snel contact met je op.